Știm că vrei o lucrare originală.

Pentru că probabil te-ai săturat să vezi același tablou din sufragerie și în restaurant, în salonul de cosmetică sau în cabinetul medical.

Lucrăm cu și pentru artiști

Curatoriem conținutul într-o strânsă legătură cu artiștii, putând astfel garanta unicitatea lucrărilor expuse și putând oferi ample informații ce tin de creatorii acestora – portofolii, site-uri personale, scurt bio sau teme des abordate.

Galeria este împrospătată în mod recurent, fiecare set de lucrări fiind disponibil spre vânzare doar pe o perioadă de timp limitată. Imaginile informative și detaliile ce tin de respectivele lucrări insă se vor găsi întotdeauna pe site, pentru a putea genera în timp o prețioasă bază de date a unor piese ce poate nu merită să fie admirate exclusiv între patru pereți.

Iar, în conformitate cu misiunea noastră, facem asta fără a ne interpune în vreun fel între artist si cumpărător/susținător cu vreun comision sau vreun proces birocratic obositor.

Ce este acest Artier?

Suntem o platformă de promovare și vânzare a tinerilor artisti și ilustratori autohtoni cu rolul sfidării și combaterii lucrărilor decorative facile de duzină – tip Ikea, Jysk, Bamboo etc. (sau tip reproduceri dupa Klimt în cabinetele stomatologice). Inițiativa a luat naștere dint-o pasiune autentică pentru lucrările unicat de calitate, iar forma adoptată este totodată un protest la adresa sistemului de licitație atât de comun mediului artistic ce, în fapt, vine deseori în detrimentul coleționarilor și artiștilor deopotrivă.

Obiectivul este atât oferirea unui suport pentru generarea de venituri pentru un segment de tineri artiști talentați cât și pentru facilitarea colecționării de către un public cu simț estetic dezvoltat și ajuns la saturație de imagini generice, dar care probabil nu dispune întodeauna de resurse financiare exagerate.

Te-ai hotărât la o lucrare?